Två självmordsbombare

Båda har med sig en kvast atombomber till kafferepet i Hanoi. Båda är lena i truten och visar att de vill så väl. Den andra taktiken att skälla ut varandra på förskolenivå håller inte förstod de. Nä nu skulle de vara både ödmjuka och förnuftiga. 

Och så spelar de sin teater för världen. Det är bättre att dom gör något än inget alls. Korrekt. Men det enkla ligger inte för dem. Att lita på varandra och ställa om kostnaderna för atomvapnet till civil produktion. Nä det går inte. Vi kan inte lita på en enda jävel i denna värld ekar dessa från sina militärer. 

Och så skiljs de utan att fått något uträttat som det ser ut. Men atomkvasten vissnar inte. Den behöver inte ens stå i vatten. Torkad som en eternell står den där år efter år som ett dött mausoleum över det mänskliga förnuftet. Och båda står med tummen på knappen. Ett tryck, så är de båda döda och med dem miljarder andra människor. 

Kommentarer inaktiverade.